Met gehakt kan je alle kanten op. Wij laten in dit recept aan je zien hoe je een heerlijk gevulde gehaktrol kunt maken in een Italiaans jasje.
Serveer de Italiaanse gehaktrol met je favoriete pasta of aardappelen.

Ingrediënten:
• 500 gram rundergehakt
• 2 tenen knoflook
• 1 eetlepel peterselie, fijngesneden
•1 ei
• handje paneermeel
• 2 kopjes verse spinazie
• handje geraspte kaas
• pastasaus
• peper en zout
• aluminiumfolie
Lees verder op de volgende pagina voor de bereiding.
Bereiding:
Doe het gehakt in een grote kom samen met het ei, peterselie , knoflook, paneermeel en breng op smaak met peper en zout. Meng alles goed door elkaar.
Leg het gehakt op een ruim stuk aluminiumfolie en druk het gehakt plat zodat er je één grote plak gehakt krijgt.
Beleg het gehakt met de kaas en de spinazie.
Rol het gehakt met de aluminiumfolie op zodat je een mooie rol gehakt in aluminiumfolie krijgt.
Sluit de rol af met de aluminiumfolie en bak deze voor circa 20 minuten op 160 graden.
Verwijder de aluminiumfolie, leg de gehaktrol op de bakplaat en giet pastasaus over de gehaktrol.
Verwarm nogmaals voor circa 5 minuten op 170 graden.
Bekijk nog eens de onderstaande video voor de bereiding.