Denk je aan Thailand, dan denk je natuurlijk aan de Thaise keuken. Rijst, wokpannen, groene en rode curry’s, heerlijke vlees en visgerechten.
Niet voor niets is de Thaise keuken voor vele van ons favoriet. Daarom hebben we vandaag een heerlijk Thais hapje die je eenvoudig met behulp van de Airfryer kunt bereiden. Lekkere kruiden en pittg! Speciaal voor de lekkere trek!
De ingrediënten:
– 400 gram gehakt
– 2 tl rode thaise curry pasta
– 1 tl geperste knoflook
– 1 el soja saus
– 1 tl coriander
– halve limoenrasp en sap
– 1 ui in kleine stukjes gesneden
– 1 el Worcester saus
– zout en peper
Lees verder op de volgende pagina voor de bereiding
De bereiding:
– Doe alle ingrediënten in een grote kom en mix het geheel goed
– Als de gehakt mix te nat aanvoelt kan je er wat paneermeel aan toevoegen
– Draai met je handpalmen middelgrote gehakbtalletjes
– Bak de gehaktballetjes in een voorverwarmde Airfryer op 180 graden in 15 minuten gaar
– Serveer met chilisaus of een ander lekker sausje.