Gevulde champignons bestaan in vele varianten en zijn heerlijk als voorgerecht, bij tapas, lekkere trek of borrel. Kortom: Gevulde champignons kunnen altijd.
Vandaag hebben we een heerlijk receptje met een eenvoudige bereiding. Eenmaal de ingrediënten in huis, heb je ze in no-time op tafel staan. snel en lekker genieten! Leer hieronder hoe je ze maakt.
De ingrediënten:
– 20 gr ui en in hele kleine blokjes gesneden
– 6 champignons of paddenstoelen
– 1 el peterselie
– 1 el olijfolie
– 1 el knoflook gepureerd
– 1 el paneermeel
– zout en peper
Lees verder op de volgende pagina voor de bereiding
De bereiding:
– Meng in een kom de paneermeel, olijfolie, knoflook, ui, peterselie, zout en peper. En zorg ervoor dat ze goed gemengd zijn.
– Maak de champignons goed schoen en verwijder de middelste stengels. Vul het middelste gedeelte met het paneermengsel.
– Bak de champignons 7 minuten op 180 graden in een voorverwarmde airfryer.