Dit is een heerlijk receptje voor de lunch, voorgerecht, feestje of lekkere trek. Eigenlijk kunnen deze gevulde champignons altijd!
Met de Airfryer heb je deze gevulde champignons met roomkaas en Parmezaanse kaas in mum van tijd klaar. Eventueel kan je ze van te voren bereiden en wanneer het moment daar is, bak je ze in no time af in de Airfryer. Wil jij weten hoe je dit heerlijk hapje maakt? In dit artikel leggen we het stap voor stap aan je uit.
De ingrediënten:
– 8-10 grote champignons
– 200 gram roomkaas
– 1-2 knoflooktenen geperst
– 40 gram Parmenzaanse kaas, geraspt
– zout en peper naar smaak
– 25 gr paneermeel
– verse peterselie, fijngesneden
– olijfolie
Lees verder op de volgende pagina voor de bereiding.
De bereiding:
– Snijd de steel van de champignons, snijd deze fijn en leg apart. Deze heb je later weer nodig
– Verhit een pan met olie fruit hierin de fijngehakte champignon stelen samen met de knoflook en breng eventueel op smaak met peper en zout
– Meng in een kom de roomkaas samen met de gebakken champignon stengels, paneermeel, peterselie, de helft van de Parmezaanse kaas en breng eventueel op smaak met peper en zout
– Vul de champignons met een ruime hoeveelheid van het roomkaas mengsel en strooi tot slot de overige Parmezaanse kaas over de champignons
– Bak de champignons in circa 8-10 minuten in een voorverwarmde Airfryer op 180 graden
– Garneer de champignons eventueel nog met wat verse peterselie
Smikkelen maar!
8-20 minuten 180 graden