Binnenkort wat te vieren of zin in wat lekkers bij de borrel? Dit feestelijke borrelbrood ziet er geweldig uit en smaakt fantastisch.
Leuk om lekker met zijn allen van te plukken!
Ingrediënten:
• camembert
• knoflook
• peterselie en Rozemarijn
• 2 eetlepels Olijfolie
• rond brood
Lees verder op de volgende pagina voor de bereiding.
Bereiding:
Snijd een kapje gelijk aan de grootte van de camembert af en hol het brood uit zodat de camembert er goed in past.
Snijd de camembert aan de bovenkant open en leg deze apart.
Snijd het brood verticaal en rondom om de 2 cm in.
Snijd de knoflook, peterselie en rozemarijn fijn en doe dit in een kommetje.
Voeg de olijfolie aan het kommetje en meng alles goed door elkaar.
Vul de ingesneden randen met het olijfolie mengsel en plaats de opengesneden camembert in het brood.
Bak het camembert borrelbrood in een voorverwarmde airfryer voor circa 8 minuten op 160 graden.
Bekijk nog eens de onderstaande video voor de bereiding.