Deze klassieker is snel en makkelijk te bereiden in de Airfryer en zijn minstens zo lekker als uit de oven. Probeer ze maar eens uit!
Ingrediënten:
• 2 plakken bladerdeeg
• 1 ei
• suiker
• kaneel
• 1 appel
Lees verder op de volgende pagina voor de bereiding.
Bereiding:
1. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd in kleine blokjes.
2. Meng de appel met een flinke lepel suiker en een theelepel kaneel.
3. Verdeel wat appelmengsel in het midden van een plak bladerdeeg, vouw de punten van het bladerdeeg naar elkaar en druk aan met je vingers.
4. Druk de hoeken rondom het bladerdeeg aan met een vork zodat het deeg is afgesloten.
5. Kluts het ei en bestrijk hiermee de appelflappen.
6. Strooi als laatste nog wat suiker over de appelflappen.
7. Bak de appelflappen in een voorverwarmde Airfryer voor circa 10 minuten op 200 graden.
Bekijk nog eens de onderstaande video voor de bereiding.