Ik weet niet wat het is, maar overal waar kaneel is zit vind ik over het algemeen wel lekker.
deze heerlijke smaakmaker laat zich bijvoorbeeld perfect bewerken in een appeltaart. Maar vandaag laten we aan je zien hoe je de smeuïgste cinnamon rolls in de Airfryer kunt maken. Lees hieronder hoe je ze zelf eenvoudig maakt.
Ingrediënten:
– 1 blik croissantdeeg
– 2 theelepels kaneel
– 50 gr zachte boter
– circa 50 gr lichtbruine basterssuiker
Ingrediënten voor het glazuur:
– 100 gr poedersuiker
– 1 theelepel vanille-extract
– 2 eetlepels melk
Bereiding:
1. Rol het croissantdeeg uit en meng de zachte boter samen met het kaneel.
2. Smeer het uitgerolde croissantdeeg in met het botermengsel en verdeel daar bovenop de suiker
3. Rol het croissantdeeg weer op en probeer de naad met je handen een beetje dicht te knijpen
4. Gebruik een scherp mes en snijd de rol deeg in circa 6 plakken
5. Verwarm de Airfryer voor op 180 graden en bak de cinnamon rolls in circa 8 minuten bruin en krokant
Bereiding voor het glazuur:
Meng de poedersuiker door de melk en het vanille-extract en verdeel over de cinnamon rolls.
Smullen maar!